ÇANAKKALE / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS

May

Çanakkale İl Müftümüz Mustafa BİLGİÇ hocamız öğrencilerimize Müftülüğü müftülük görevlerini hizmet alanlarını ve çalışma imkanları ile ilgili makamında kabul ederek bilgilendirme yapmıştır.

Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Doçent Dr Adil Çoruk hocamızla Öğretmenlik mesleği ve Akademisyen olma ile ilgili öğrencilerimiz Eğitim Fakültesinde meslekleri yerinde öğrenme ve görmek için ziyarette bulundular.

7. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Yaz Kampı Programı

May

Hedef LGS kapsaminda okul rehber öğretmenimiz Müge Neydim tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Odaklanma semineri gerceklestirilmistir.

Mrt

Hedef LGS kapsamından Okul Müdürü Abdullah Mahmut Aktürk ve Okul Rehber Ogretmeni Muge Neydim tarafından 8. Sınıf ogrencilerine 2024 LGS basvuru kilavuzu ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik.

Mrt

8. Sınıflara , "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" konulu seminer okul rehber öğretmeni Müge Neydim tarafından verildi.

Mrt

İşkur  iş ve meslek danışmanı Yasin Sezgin, mesleki rehberlik kapsaminda 8. Sınıf öğrencilerimize meslek seçimi hakkında etkinlik gerçekleştirdi.

Şbt

Hedef LGS projesi kapsamında proje il koordinatörü Müge NEYDİM ve okul proje koordinatorümüz Figen CANTÜRK' ün katkilarıyla 7. Sınıf velilerimize 2024-2025 egitim- öğretim yılı 8. Sınıflar kamp ve YKS programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

7. Sınıf öğrencilerimize, okul müdürümüz tarafindan Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz Murat BÜYÜK başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Müge NEYDİM ve Hedef LGS - YKS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS-YKS koordinatörleri ile 18 Ocak 2024 tarihinde Çanakkale Proje İmam Hatip Lisesi' nde il toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine "HedefLGS 2024 Liselere Hazırlık Programı" bilgilendirme toplantisı, proje il koordinatörü Müge NEYDİM ve okul koordinatorümüz Figen Cantürk' ün sunumları ile gerçekleştirildi.

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı

Şbt

8. Sınıflarda  gerçekleştirilen performans değerlendirme sınavlarının analizleri ile ilgili velilere bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Müge Neydim, 8. Sınıf öğrencilerimize 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu Seminer gerçekleştirdi.

Ock

Sunumda emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayla Enginoglu' na, Türkçe öğretmenimiz Rabia Aydın Şahin' e, Matematik öğretmenimiz Engin Öztaş' a,  İngilizce Öğretmenimiz Yasemin İncekaya' ya, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük öğretmenimiz Osman Saçli' ye ve Hedef LGS koordinatörumüz Figen Cantürk' e teşekkür ederiz.

Ara

Zaman yönetimi başlığı altında öğrencilerin planlı ve programlı ders çalışmaları ile ilgili etkinlik yapılmıştır.