T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
2862121173
Belgegeçer
2862121173
WEB
https://canakkaleiho.meb.k12.tr
Adres
CEVATPAŞA MAH. VELİYAŞİN CAD. NO 4/1 MERKEZ / ÇANAKKALE
Vizyon
Her bir öğrencinin öğrenmesine, eğitimine ve gelişmesine; milli, manevi ve kültürel değerlerimizle donanmasına yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik, üretken ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin güzel bir ortamda, iyi bir dil eğimi ve akademik eğitim yanında sağlıklı bir din eğitimi almış, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi iyi kullanabilen, ahlaklı, dürüst, insan haklarına saygılı, vatanını ve milletini seven, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı, sorumluluk bilincine sahip sosyal bir insan olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL, KÜLTÜREL, MESLEKİ VE SPORTİF BAŞARILARIMIZ KARATE : Uluslararası Başarı: Öğrencimiz Kerem ARSLAN, 11. World Shotokan Karate Şampiyonasında 3. sü olmuştur. FUTSAL : Çanakkale geneli ortaokullar arası Yıldızlar Futsal il 2.liği (takım olarak). ATLETİZM : Amatör spor haftası etkinlikleri Çanakkake merkez Atletizm yarışmaları, yıldız erkekler 800 metrede öğrencilerimiz Seyid İNCE il 2. si, Mert YAVUZ il 3. sü, yıldız kızlar 800 metrede öğrencimiz Ayah GAMARULDEEN MOHAMED il 3.sü olmuştur. Çanakkale geneli Atatürk Koşusunda 16 yaş altı erkekler 1000 metrede il 3. lüğü (takım olarak). GÜREŞ : Güreş il elemelerinde okulumuz öğrencisi Yağız Ada ERDEM 44 kiloda il 1.si olmuştur. ORYANTRİNG : Çanakkale geneli ortaokullar arası oryantring yarışmalarında (takım olarak); Küçük kızlarda il 1. liği, küçük erkeklerde il 2. liği, yıldız erkeklerde il 2.liği. OKÇULUK : Geleneksel Türk Okçuluğu okul sporları yarışmalarında; küçük erkeklerde öğrencilerimiz Mustafa Alp ERDEM il 2.si, Zahid Erdem DAL il 3.sü, küçük kızlarda öğrencimiz Ecrin Kübra ÖZEKİN il 2.si olmuştur. ŞİİR : Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneğince düzenlenen Kahramanlara Vefa konulu şiir yarışmasında öğrencimiz Sümeyye Reyyan GÖNÜL yazdığı şiir ile il 1.si olmuştur. İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA : Çanakkale merkez ortaokullar arası İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Zeynep Gül ARICAN İL il 2.si olmuştur. MESLEKİ YARIŞMALAR : Genç Sada Erkek Öğrenciler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Halil YALÇINKAYA il 2.si, Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Musa GÜRKAN Çanakkale İl 3.sü. olmuştur.
Öğretmen :25
Öğrenci :240
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2415
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.40 - 15.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
5. ve 6. sınıflarda yabancı dil (İngilizce) ağırlıklı eğitim.
Ulaşım
Okulumuz Çanakkale´nin Merkezindedir. Birçok öğrenci yürüyerek veya şehir içi belediye otobüsleriyle gelebilmektedir.
Servis Bilgisi
Şehir içi servislerle ve otobüslerle Çanakkale merkezin her yerinden de okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Cevatpaşa Mahallesi Veli Yaşin Caddesi No:4/1 ÇANAKKALE/MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çanakkale´nin 0 Noktasındayız.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır